Poszukujemy:


 

SUSHI MASTERA

 

Kochasz kuchnię japońką i sushi,

 Masz doświadczenie na stanowisku Sushi Mastera,

 Lubisz wyzwania i pracę pełną pasji ?

 Wyślij nam swoje CV !



POMOCY KUCHENNEJ


Lubisz wyzwania i pracę pełną pasji,

Wyślij nam swoje CV !

 


Kontakt z Managerem

tel: 501 087 558

mail: egcm1967@gmail.com





California

California - Maki-sushi zwijane ryżem na zewnątrz, zwane również Ura Maki-sushi. Najczęściej posiadająca od dwóch do trzech składników takich jak ryba, avocado, ogórek bądź inne warzywa. Na zewnątrz często znajduje się panierka z prażonego sezamu, kawioru ryby latającej (tobiko), bądź posiekanego szczypioru.

czytaj więcej

Zestawy Sushi

Specjalne kompozycje sushi stworzone przez nas dla Was

czytaj więcej

Sashimi

Sashimi - Specjalność kuchni japońskiej, świeżo pokrojone kawałki ryb lub owoców morza. Sposób krojenia jest odmienny w zależności od gatunku ryby tak, aby zachować najlepsze proporcje smakowe. Specjalne, długie i smukłe noże do sashimi, dzięki ręcznemu ostrzeniu zapewniają precyzyjne cięcie.

czytaj więcej