Poszukujemy:


 

SUSHI MASTERA

 

Kochasz kuchnię japońką i sushi,

 Masz doświadczenie na stanowisku Sushi Mastera,

 Lubisz wyzwania i pracę pełną pasji ?

 Wyślij nam swoje CV !



POMOCY KUCHENNEJ


Lubisz wyzwania i pracę pełną pasji,

Wyślij nam swoje CV !

 


Kontakt z Managerem

tel: 501 087 558

mail: egcm1967@gmail.com





Sashimi

Sashimi - Specjalność kuchni japońskiej, świeżo pokrojone kawałki ryb lub owoców morza. Sposób krojenia jest odmienny w zależności od gatunku ryby tak, aby zachować najlepsze proporcje smakowe. Specjalne, długie i smukłe noże do sashimi, dzięki ręcznemu ostrzeniu zapewniają precyzyjne cięcie.

czytaj więcej

VEGE sushi

SUSHI WEGETARIAŃSKIE i wegańskie. Dzisiaj sushi wegetariańskie, roślinne, czyli bez ryby, mięsa i sosu rybnego

czytaj więcej

Nigiri

Nigiri - Sushi formowane w dłoni. To nowoczesna forma sushi, bedąca ucieleśnieniem sztuki sushi mastera. Podawana w formie kulki ryżu, na której jest nałożona ryba, bądź warzywo. W nowoczesnej formie sushi fusion istnieją odmiany nigiri z pieczona rybą, owocami morza, surowymi warzywami, bądź pieczonymi w tempurze.

czytaj więcej