Poszukujemy:
SUSHI MASTERA
Kochasz kuchnię japońką i sushi,
Masz doświadczenie na stanowisku Sushi Mastera,
Lubisz wyzwania i pracę pełną pasji ?
Wyślij nam swoje CV !
POMOCY KUCHENNEJ
Lubisz wyzwania i pracę pełną pasji,
Wyślij nam swoje CV !
Kontakt z Managerem
tel: 501 087 558
mail: egcm1967@gmail.com
Sashimi - Specjalność kuchni japońskiej, świeżo pokrojone kawałki ryb lub owoców morza. Sposób krojenia jest odmienny w zależności od gatunku ryby tak, aby zachować najlepsze proporcje smakowe. Specjalne, długie i smukłe noże do sashimi, dzięki ręcznemu ostrzeniu zapewniają precyzyjne cięcie.
czytaj więcejSUSHI WEGETARIAŃSKIE i wegańskie. Dzisiaj sushi wegetariańskie, roślinne, czyli bez ryby, mięsa i sosu rybnego
czytaj więcejNigiri - Sushi formowane w dłoni. To nowoczesna forma sushi, bedąca ucieleśnieniem sztuki sushi mastera. Podawana w formie kulki ryżu, na której jest nałożona ryba, bądź warzywo. W nowoczesnej formie sushi fusion istnieją odmiany nigiri z pieczona rybą, owocami morza, surowymi warzywami, bądź pieczonymi w tempurze.
czytaj więcej