Poszukujemy:
SUSHI MASTERA
Kochasz kuchnię japońką i sushi,
Masz doświadczenie na stanowisku Sushi Mastera,
Lubisz wyzwania i pracę pełną pasji ?
Wyślij nam swoje CV !
POMOCY KUCHENNEJ
Lubisz wyzwania i pracę pełną pasji,
Wyślij nam swoje CV !
Kontakt z Managerem
tel: 501 087 558
mail: egcm1967@gmail.com
California - Maki-sushi zwijane ryżem na zewnątrz, zwane również Ura Maki-sushi. Najczęściej posiadająca od dwóch do trzech składników takich jak ryba, avocado, ogórek bądź inne warzywa. Na zewnątrz często znajduje się panierka z prażonego sezamu, kawioru ryby latającej (tobiko), bądź posiekanego szczypioru.
czytaj więcejSashimi - Specjalność kuchni japońskiej, świeżo pokrojone kawałki ryb lub owoców morza. Sposób krojenia jest odmienny w zależności od gatunku ryby tak, aby zachować najlepsze proporcje smakowe. Specjalne, długie i smukłe noże do sashimi, dzięki ręcznemu ostrzeniu zapewniają precyzyjne cięcie.
czytaj więcej