| Tokio maki 6 szt. (smażony brzuszek łososia, majonez, sałata, kabayaki, sezam) |
29 zł |
| King Dragon 8 szt. (krewetka w tempurze, węgorz, ogórek ) |
52 zł |
| California Rainbow w tempurze 8 szt. (3 rodzaje, majonez, sriracha, sezam, kabayaki, oshinko, ogórek ) smażone w tempurze |
49 zł |
| Ebi texas style roll 6 szt. (krewetka w tempurze, bekon, sałata, majonez, oshinko, sriracha, ogórek ) |
47 zł |
| Tako panko roll 6 szt. (ośmiornica w panko ) |
49 zł |
| Kamo maki 6 szt. (kaczka smażona w panko) | 45 zł |
| Catepillar roll 8 szt. (california owinięta avocado, krewetka w tempurze) | 49 zł |
| Taba-ki maki VEGE 8 szt. (tatar z tuńczyka lub łososia, warzywa w tempurze) | 47 zł |
| Taba-ki maki ebi 8 szt. (tatar z tuńczyka lub łososia, krewetka w tempurze) | 52 zł |
| Rolka Szefowej (rolka w płatku sojowym, łosoś, sałatka surimi, avocado, sezam ) |
41 zł |
Susharnia special - Jest to danie, które jest specjalnością Sushi Mastera. W Japonii taki specjał nazywa się omakase. Najczęściej jest to sushi bądź sashimi podawane z sezonowych ryb, które o danej porze roku są najsmaczniejsze. Współcześnie w kuchni fusion są to przeróżne dania, będące specjalnością danego sushi baru.