Tokio maki 6 szt. (smażony brzuszek łososia ) |
27 zł |
King Dragon 8 szt. (krewetka w tempurze, węgorz ) |
47 zł |
California Rainbow w tempurze 8 szt. (3 rodzaje ryb smażone w tempurze ) |
41 zł |
Ebi texas style roll 6 szt. (krewetka w tempurze, bekon ) |
44 zł |
Tako panko roll 6 szt. (ośmiornica w panko ) |
45 zł |
Kamo maki 6 szt. (kaczka smażona w panko) | 39 zł |
Catepillar roll 8 szt. (california owinięta avocado, krewetka w tempurze) | 47 zł |
Taba-ki maki VEGE 8 szt. (tatar z tuńczyka lub łososia, warzywa w tempurze) | 44 zł |
Taba-ki maki ebi 8 szt. (tatar z tuńczyka lub łososia, krewetka w tempurze) | 47 zł |
Rolka Szefowej (rolka w płatku sojowym, łosoś, sałatka surimi, avocado, sezam ) |
35 zł |
Susharnia special - Jest to danie, które jest specjalnością Sushi Mastera. W Japonii taki specjał nazywa się omakase. Najczęściej jest to sushi bądź sashimi podawane z sezonowych ryb, które o danej porze roku są najsmaczniejsze. Współcześnie w kuchni fusion są to przeróżne dania, będące specjalnością danego sushi baru.