ZESTAWY:  
SYLWESTER 1  - 32 szt. (Futomak Łosoś, Futomak Sałatka surimi na ostro, California Sezam surimi avocado, Hosomak Oshinko, Futomak Tuńczyk) 120 zł
SYLWESTER 2 - 38 szt. (Hosomak Surimi, Hosomak Ogórek i sezam, California Rainbow, 2×Futomak Łosoś Pieczony, Futomak Halibut) 137 zł
SYLWESTER 3 - 32 szt. (Futomak Tatar z tuńczyka w tempurze, Futomak Kalmar w tempurze, Futomak Łosoś pieczony, California Krewetka w tempurze, Futomak Tatar z łososia w tempurze) 163 zł
SYLWESTER 4 - 76 szt. (2×Futomak Łosoś pieczony, 2×Futomak Halibut, 2×Futomak Łosoś, 2×Futomak Tatar z tuńczyka, 2×Futomak Sałatka surimi na ostro, California Sezam surimi avocado, California Krewetka w tempurze) 348 zł
 SYLWESTER VEGE - 22 szt. (2×Futomak vege, California Inari, Nigiri Shitake)  81 zł
   
PRZYSTAWKI:  
Kim Chi (pikantna sałatka z kiszonych warzyw)
10 zł
Sałatka Goma Wakame - glony wakame z ogórkiem, sezamem i sosem Goma 15 zł
Fasolka edamame, zielona fasolka sojowa 12 zł
Tempura z krewetek królewskich (3 szt.) 33 zł
   
   
ROLKI, KTÓRE DODATKOWO MOŻNA DODAĆ DO ZESTAWÓW:
• Futomak Łosoś - 26 zł • Futomak Tuńczyk - 31 zł • California Sezam surimi avocado - 26 zł • California krewetka w tempurze - 38 zł • Futomak Sałatka surimi na ostro - 25 zł • California King Dragon - 41 zł • Futomak Kalmar w tempurze - 30 zł • Futomak Krewetka w tempurze - 33 zł • Futomak Tatar z łososia - 33 zł • Futomak Tatar z tuńczyka - 36 zł


Sashimi

Sashimi - Specjalność kuchni japońskiej, świeżo pokrojone kawałki ryb lub owoców morza. Sposób krojenia jest odmienny w zależności od gatunku ryby tak, aby zachować najlepsze proporcje smakowe. Specjalne, długie i smukłe noże do sashimi, dzięki ręcznemu ostrzeniu zapewniają precyzyjne cięcie.

czytaj więcej

Susharnia Specjał

Susharnia special - Jest to danie, które jest specjalnością Sushi Mastera. W Japonii taki specjał nazywa się omakase. Najczęściej jest to sushi bądź sashimi podawane z sezonowych ryb, które o danej porze roku są najsmaczniejsze. Współcześnie w kuchni fusion są to przeróżne dania, będące specjalnością danego sushi baru.

czytaj więcej

Nigiri

Nigiri - Sushi formowane w dłoni. To nowoczesna forma sushi, bedąca ucieleśnieniem sztuki sushi mastera. Podawana w formie kulki ryżu, na której jest nałożona ryba, bądź warzywo. W nowoczesnej formie sushi fusion istnieją odmiany nigiri z pieczona rybą, owocami morza, surowymi warzywami, bądź pieczonymi w tempurze.

czytaj więcej